AUDiO

De akoestiek in onze studio is professioneel ingemeten waardoor zelfs de kleinste details goed hoorbaar zijn. Daarnaast heeft onze gediplomeerde audio engineer meer dan 20 jaar ervaring in de muziekbranche.

Wat bieden wij

Mixing en Mastering

Wij kunnen uw audio opname afmixen en masteren (finalizen) voor bijvoorbeeld uitgifte van muziek, geluid voor een podcast of onder een video.
U ontvangt een audiofile die solide en consistent klinkt en voldoet aan de geldende industriestandaard.

Audio Editing en Restoration

Veelvoorkomende problemen in geluidsopnames zijn ruis, galm, omgevingsgeluiden, volumeschommelingen en dof of te schel geluid. Dit komt vooral veel voor bij geluid dat bestemd is voor video. Dit komt veelal door het gebruik van de standaard microfoon van de camera of telefoon of een verkeerde microfoon opstelling. Echter is galm en omgevingsgeluid soms ook gewoon onvermijdelijk.

Middels speciale software en jarenlange kennis en ervaring zijn wij in de meeste gevallen in staat deze problemen op te lossen. Na uitgebreide analyse van het geluid pakken wij de problemen stapsgewijs aan. Het resultaat is duidelijke audio dat solide en consistent is en ook nog eens prettig in het gehoor ligt. Hierdoor behoudt de kijker/luisteraar veel langer zijn aandacht bij de content.

Audio Producties

Wij maken custom muziek met impact voor uw bedrijf, product of dienst. Bijvoorbeeld voor onder een bedrijfsvideo, intro, jingle of reclame. Dit kan zijn van opzwepende EDM tot epic filmtrailer muziek. Er zijn tevens diverse afkoop mogelijkheden van de rechten.

Ook bieden wij “standaard” catalogusmuziek aan voor onder uw video. Wij zijn hiervoor aangesloten bij een aanbieder met een grote catalogus. Geef uw wensen door en wij gaan op zoek naar de juiste match voor uw video.