VIDEO

Wij beschikken over een getalenteerde video-editor en werken samen met ervaren en creatieve videografen. Doordat wij van huis uit ook veel audio-ervaring hebben zijn wij in staat om zeer impactvolle video’s te maken die in sync zijn met muziek.

Wat bieden wij

Bedrijfsvideos

Onderscheid uzelf met een unieke video voor uw bedrijf, product of dienst. Middels een kosteloos consult inventariseren wij uw wensen en bedenken hier een creatief concept bij. Hierna plannen wij een afspraak in om te filmen. Hierna wordt de video gemonteerd en desgewenst voorzien van muziek en effecten. Ook bieden wij opties aan als voice-over, custom muziek en een dynamische intro video met uw logo. 

Het eindresultaat is een uniek en dynamische video met impact waarmee u opvalt en zich kan onderscheiden.

Korte Promo Videos

Wij maken promo videos van maximaal 30 seconden.
De videos worden geoptimaliseerd voor social media en perfect om een specifieke product, dienst of actie onder de aandacht te brengen. De video wordt tevens voorzien van rechtenvrije muziek.

Opener & Logo Videos

Wij maken korte opener en logo-intro videos. De openers worden gemaakt met stock materiaal of foto/video materiaal dat u wordt geleverd.
Dit kan desgewenst met standaard of met custom audio- en video-effecten.

Video Editing

Wij bieden ook video editing als aparte dienst aan. Bijvoorbeeld als u zelf materiaal heeft waar u een video van wilt maken. Bijvoorbeeld van een (bedrijfs) evenement of een trouw of vakantievideo. Maar ook voor een product- of muziekvideo.

Ook hier kunt u kiezen voor (custom) muziek, geluids- en video-effecten, voice-over of een interview.